v

Bel ons op
015 26 06 35

Battelsesteenweg 261
2800 Mechelen

Z

Maak hier een
afspraak

Maak nu een afspraak →

Privacy
beleid

Algemene privacy voorwaarden

1. Introductie

Dit privacybeleid is bedoeld om u in te lichten omtrent de gegevens die we verzamelen, waarom we ze verzamelen, of de gegevens worden gedeeld met derden, over welke rechten u beschikt en hoe u uw rechten kan uitoefenen.

2. Wie zijn we?

MediBattel is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens, met maatschappelijke zetel gevestigd Battelsesteenweg 261 2800 Mechelen, met KBO nummer: BE 0899.049.646

U kan ons contacteren via volgende algemene coördinaten:
Tel: +32 15 26 06 35

Mail: isabelle@bayon.be

3. Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Volgende persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

Voornaam, naam, e-mail, telefoon
Deze gegevens vragen wij uit contractuele noodzaak voor het correct vastleggen van uw afspraak en om u te contacteren in verband met uw afspraak wanneer nodig. U zal per e-mail en mogelijk per telefoon ook een bevestiging en herinnering(en) voor uw reservering ontvangen.

IP-Adres
Uw IP-adres wordt geregistreerd op het moment dat u een reservering maakt. Dit wordt enerzijds gebruikt om uw locatie (land) te bepalen en zo de content van de reserveringsflow aan te passen.
Anderzijds wordt het IP-adres geregistreerd bij de reservering om fraude te voorkomen. Wij identificeren u niet op basis van IP-adres.

4. Welke rechten heeft u?

U heeft verschillende rechten, die u kan uitoefenen door contact met ons op te nemen via de contactgegevens bovenaan.

– Inzage van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben en die door ons verwerkt worden, desgevallend het laten verbeteren van onjuiste/onvolledige persoonsgegevens of het laten verwijderen van persoonsgegevens, alsook – in bepaalde gevallen – het laten beperken van de verwerking van uw persoonsgegevens of het zich verzetten ertegen.

– De overdracht van uw persoonsgegevens ofwel via het u verstrekken ervan in een leesbare vorm, dan wel de rechtstreekse overzending ervan door ons aan de door u aangeduide derde dienstverlener.

– Het u verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden.

– Het intrekken van een eerder gegeven toestemming tot verwerking van persoonsgegevens.

– Het indienen van een klacht bij de toezichthoudende overheid, indien u niet tevreden bent over de behandeling van uw vraag of klacht door ons, via volgende gegevens:

Gegevensbeschermingsautoriteit 
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
+32 (0)2 274 48 00
commission@privacycommission.be

5. Hoe kan u uw rechten uitoefenen?

Voor al uw vragen of klachten omtrent het verwerken van persoonsgegevens, gelieve deze steeds enkel en alleen per e-mail te communiceren naar het e-mailadres isabelle@bayon.be.
Uw vraag zal steeds binnen de wettelijke termijn van 30 kalenderdagen behandeld worden.

Neem contact
met ons op.

Via onze online agenda kunt u een afspraak boeken bij een van onze artsen. Vindt u toch geen gepaste afspraak en zit u met een acuut probleem? Bel ons dan zeker even op.

Informatie

 

015 26 06 35

Bel ons bij voorkeur tussen 8u30 en 13u.

Dokter van wacht 1733

Tijdens het weekend en de feestdagen.

Battelsesteenweg 261
2800 Mechelen

 

Maak nu een afspraak →

2022 MediBattel I Medisch centrum Battel I BE 0899.049.646 I Privacybeleid I By Publiplus