Parkeren? Klik hier   |   Praktijk huren? Meer info   |   MediBattel+

v

Bel ons op
015 26 06 35

Battelsesteenweg 261
2800 Mechelen

Z

Maak hier een
afspraak

Maak nu een afspraak →

Stagiair

Graag willen we jonge collega’s de kans bieden om bij te leren. Men kan pas echt groeien binnen een beroep als men een goede opleiding heeft genoten waarbij er van andere artsen uit de praktijk kan geleerd worden. Regelmatig lopen geneeskundestudenten tijdens hun basisopleiding korte stages in onze praktijk. Het is belangrijk dat zij zoveel mogelijk uiteenlopende consultatiemomenten kunnen ervaren. Indien u liever niet heeft dat de stagiair de consultatie bijwoont, mag u dit steeds aan uw arts vragen.

Huisarts in opleiding

(HAIO)
De haio is reeds afgestudeerd aan de universiteit en als arts gediplomeerd. Zij doorlopen de drie jaar van hun specialisatie als huisarts in een opleidingspraktijk. U kan dus ook bij hen op consultatie gaan. Alles wat de HAIO doet, bespreekt zij dagelijks met de andere artsen uit de praktijk. Wekelijks is er gezamenlijk teamoverleg en daarna ook een bespreking van problemen en leermomenten met de praktijkopleider.

 

Praktijkopleider

(PO)

Het ICHO (Interuniversitair Centrum voor de Huisartsopleiding) is in Vlaanderen verantwoordelijk voor de huisartsopleiding. Dr. Isabelle Bayon en Dr Hendrik Gevers volgden hiervoor een opleiding als PO. Zij zijn verantwoordelijk voor het leertraject van de HAIO’s, de algemene supervisie en de leergesprekken. Jaarlijks volgen ze hiervoor extra opleidingen bij het ICHO.

Neem contact
met ons op.

Via onze online agenda kunt u een afspraak boeken bij een van onze artsen. Vindt u toch geen gepaste afspraak en zit u met een acuut probleem? Bel ons dan zeker even op.

Informatie

 

015 26 06 35

Bel ons bij voorkeur tussen 8u30 en 13u.

Dokter van wacht 1733

Tijdens het weekend en de feestdagen.

Battelsesteenweg 261
2800 Mechelen

 

Maak nu een afspraak →

MediBattel I Medisch centrum Battel I BE 0899.049.646 I Privacybeleid I By Publiplus